Java Developer (m/v)

Ben jij ervaren in Java en nog lang niet uitgeprogrammeerd? Zie jij de uitdaging in het oplossen van complexe vraagstukken? Neem dan zeker contact met ons op!

Als software engineer bij Flexyz denk en bouw je mee aan het realiseren en uitbouwen van slimme IT oplossingen voor onze klanten. Oplossingen voor vaak complexe vraagstukken die om maatwerk vragen. Tevens krijg je te maken met het beheer van eerder geleverde Flexyz oplossingen en informatiesystemen. De primaire ontwikkeltaal is Java. Binnen het team wordt echter veel aandacht besteed aan de inzet van de juiste technologie voor de juiste oplossing. Wij werken veel met open-source technologieën zoals Spring Boot en Linux. Onze oplossingen staan zelden op zichzelf en kenmerken zich, net als wijzelf, door een ‘open en communicatief’ karakter.

Wat wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • analytische vaardigheden en een sterk probleemoplossend vermogen;
 • communicatief vaardig, maar vooral een servicegerichte werkhouding;
 • een teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken;
 • goede kennis van Java;
 • ontwikkelervaring met Spring Boot is een pré.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende functie in een innovatieve organisatie;
 • samenwerking met enthousiaste collega’s;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid in projecten;
 • een goed salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • veel ruimte om je technische kennis te vergroten;
 • goede koffie, gezellige lunches en een prettige werkplek buiten de files.

Flexyz is een ICT bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van flexibele maatwerk oplossingen.

Gestart als een software huis, hebben we ons in ruim 20 jaar tot een ‘full service’ ICT dienstverlener ontwikkeld. Van het ontwikkelen van een website of webshop tot het leveren van een complete Local Cloud oplossing, inclusief de benodigde hoogwaardige hardware. Hybride Cloud oplossingen? Door ons beheerd of ‘do it yourself’? Geen probleem.

Wij streven er naar altijd de optimale (ICT) oplossing voor onze klanten te leveren. We geloven dat je die het beste kunt leveren als je je klanten goed kent. ‘In depth’ domeinkennis vormt daarom de basis voor een goed passende oplossing. Een zoveel mogelijk onbevangen basishouding in combinatie met een natuurlijke nieuwsgierigheid helpt ons onze klanten optimaal te begrijpen. Als we daar de ‘match’ gevonden hebben, is een lange termijn relatie het logische gevolg. Dat geldt voor onze klanten, maar zeker ook voor onze medewerkers.

Onze medewerkers zijn voor ons net zozeer belangrijk als dat onze klanten dat zijn. Ook daar streven we lange termijn relaties na en zoeken we de win win! Mede daarom zoeken we naar interessante opdrachten die goed bij ons passen en zorgen ervoor dat onze teams deze uitdagende klussen onder plezierige omstandigheden kunnen uitvoeren.

Hoewel thuiswerken technologisch goed mogelijk is en we dit ook regelmatig doen, heeft het toch onze voorkeur om zoveel mogelijk gezamenlijk op kantoor te werken. We hebben de afgelopen periode goed kunnen ervaren dat de mens een sociaal wezen is en dat fysiek samenwerken de creativiteit aanwakkert en ook gewoon leuk(er) is.

Getriggerd? Neem dan contact op José Hilgenkamp voor meer specifieke informatie via 06 - 53 44 11 34 of directie@flexyz.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.