Full-service hosting

U de toegang tot al uw applicaties. Wij de hosting, updates en back-ups. Laat u ontzorgen met de full-service hosting van de Flexyz-cloud.

Professionele hosting door Flexyz: u heeft er geen omkijken meer naar. Ons veilige, efficiënte en duurzame datacenter is uitgerust met de nieuwste en meest geavanceerde technieken. Zowel het datacenter als onze dienstverlening is volledig ISO 27001 gecertificeerd.

Met full-service hosting maakt u gebruik van een of meer van onze Flexyz-servers. Op basis van Intel ondersteunen wij de meest gangbare configuraties met internetsoftware, zodat uw systemen en medewerkers optimaal tot hun recht komen. IBM Linux on Power biedt de juiste hostingoplossing voor élke toepassing: veilig en krachtig.

Wij investeren in het voorkómen van storing. Onze monitoring bewaakt alle hardware- en softwarematige applicaties, netwerken en servers en signaleert vroegtijdig. De afdeling Operations staat volcontinue paraat en grijpt in wanneer nodig. 

Spam filtering

Met het Flexyz-spamfilter houdt u ongewenste e-mail buiten de deur.

Een binnenkomend e-mailfilter scheidt legitieme e-mail van, ongevraagde, bulk e-mail. Hiermee zijn de inboxen van uw medewerkers optimaal beschermd tegen spam, virussen, phishing, harvesting en andere kwaadaardige bedreigingen. Het Flexyz-spamfilter maakt gebruik van geavanceerde algoritmes en spam herkenningstechnieken. Het spamfilter is een dienst en wordt als zodanig door Flexyz volledig beheerd, onderhouden, gemonitord en up-to-date gehouden. Daarnaast wordt het filter doorlopend gevoed met de laatste stand van de techniek, waardoor het de meest recente vormen van malware en andere bedreigingen weet te herkennen.

Minstens zo belangrijk is het uitgaande filter ter voorkoming van blacklisting. Wij zorgen ervoor dat uw systeem niet ongemerkt wordt besmet en als spamcomputer fungeert. Middels beknopte rapportage en heldere dashboards kunnen u of onze beheerders direct actie ondernemen wanneer een besmet systeem wordt gedetecteerd.

Remote werken

Veilig en kostenefficiënt werken in een professioneel beheerde omgeving? Dat is het remote werken van Flexyz.

Steeds vaker wordt er op andere locaties gewerkt dan op kantoor. Faciliteiten om op afstand te werken bieden flexibiliteit en de mogelijkheid sneller in te grijpen bij calamiteiten. Flexyz biedt een groot scala aan producten en diensten om werken op afstand mogelijk te maken, rekening houdend met het budget van uw organisatie.

Wij hebben betaalbare en betrouwbare oplossingen om te werken op uw eigen werkstation terwijl u niet op kantoor bent. U kunt vanaf uw laptop, uw thuispc of onderweg bij een wifi-hotspot, rechtstreeks inloggen op uw kantoorcomputer.

 

CaseDriver

Met CaseDriver brengt u structuur, inzicht en flexibiliteit in dié werkprocessen die daar om vragen. Denk bijvoorbeeld aan werken binnen gedeelde mailboxen.

Met CaseDriver is het mogelijk om ook uw laatste werkprocessen te automatiseren. Digitale beheersing, terwijl meerdere collega’s binnen één proces aan het werk kunnen zijn.

Bij veel organisaties met een centrale e-mailbox voor aanvragen of klachten, werken verschillende medewerkers parallel aan elkaar. Iemand sleept een e-mail naar zijn/haar persoonlijke e-mailbox en handelt die af. Maar hoe zit het dan bij afwezigheid, ziekte enzovoort. De inzichtelijkheid is niet groot.

CaseDriver lost dit op. Vanaf de binnenkomst wordt afhandeling van een e-mail, telefoontje of zelfs een fysiek poststuk (dat wordt gescand) aangestuurd, bewaakt en geoptimaliseerd. Deze Flexyz-oplossing kan zonder aanpassing worden geïntegreerd binnen uw bestaande applicaties. Extra functionaliteit kan worden toegevoegd middels maatwerk.