Wie wij zijn

Een maatwerk IT-bedrijf dat investeert in een langetermijnrelatie met de klant

Een onderneming voor innovatieve maatwerk IT-oplossingen die organisaties helpen excelleren. Dat is Flexyz, al meer dan 15 jaar. Geïntegreerde maatwerksoftware, netwerkinfrastructuur en hostingdiensten. Volledig afgestemd op het bedrijfsproces van de klant. Alles gecertificeerd volgens ISO 9001 én -27001.

Flexyz ontwikkelt met open standaarden een integrale oplossing voor uw bedrijfsproces(sen). De voordelen van maatwerk door innovatieve technologie én compatibiliteit en interoperabiliteit.

Werken bij Flexyz

Software engineer? Beheerder? Of op zoek naar een HBO of WO stage? Flexyz is altijd op zoek naar gemotiveerde professionals!

 

Bekijk onze vacatures 

Goede doelen

Een steentje bijdragen aan de gemeenschap!
Als bedrijf sta je middenin de maatschappij. Ook als IT-bedrijf kun je een steentje bijdragen aan de gemeenschap. Daarom steunen wij bijzondere initiatieven en goede doelen.

De Ben Nevis Challenge van Michaelrobbert Brans was daar afgelopen jaar een van. Michaelrobbert beklom deze berg om geld op te halen voor onderzoek naar kanker en nieuwe revalidatieprojecten. Flexyz was als expeditiesponsor betrokken bij zijn uitdaging en maakte met haar bijdragen een succesvolle trip mede mogelijk.

ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd

Flexyz is gecertificeerd voor het "Het ontwikkelen en onderhouden van maatwerkoplossingen door gebruik te maken van software, hardware, netwerk en cloud functionaliteiten, het beheren en/of hosten daarvan, alsmede het uitvoeren van BPO activiteiten gericht op digitalisering".

De ISO 27001:2013 norm is de internationale standaard voor informatiebeveiliging en gericht op het procesmatig inrichten van beveiligingsmaatregelen. De standaard specificeert eisen voor het ontwerpen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een informatiebeveiliging managementsysteem. Met een ISO 27001 certificering op zak bewijst Flexyz dat het een beleid hanteert waarin de beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit van haar informatie(systemen) en die van haar klanten centraal staan.

Tijdens periodieke controles door een externe onafhankelijke instantie wordt vastgesteld of de door ons geïmplementeerde beheersmaatregelen afdoende bescherming bieden tegen aanwezige risico's en of deze maatregelen door ons worden nageleefd. Hierbij worden zowel onze ontwikkelings- beheer en hostingactiviteiten in Harderwijk, alsmede onze digitaliseringswerkzaamheden in opdracht van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO) te Zwolle beoordeeld. In het meest recente auditrapport van de externe auditor worden de volgende sterke punten opgesomd:

  • “Het management van de organisatie is doordrongen van het belang van kwaliteit en informatiebeveiliging voor de organisatie en de dienstverlening”
  • “Continue monitoring vindt plaats over de volle breedte van de geautomatiseerde dienstverlening met behulp van zeer geavanceerde software.”
  • “De organisatie is zeer innovatief op het gebied van geautomatiseerde oplossingen.”

Met betrekking tot onze digitaliseringsoperatie in opdracht van RVO werd daar het volgende aan toegevoegd: 

  • “De processen met betrekking tot digitaliseren zijn gedegen opgezet en worden adequaat beheerst, waarbij kwaliteit in iedere processtap is verankerd.”