IT- oplossingen

                                         

Doel: het optimaliseren van uw bedrijfsproces(sen). Hiertoe ontwikkelen, implementeren en ondersteunen wij geïntegreerde maatwerksoftware, netwerkinfrastructuur en clouddiensten. Alles volledig afgestemd op uw specifieke behoeften. Dat is de core business van Flexyz, al meer dan 15 jaar.

Wij investeren in u. Hoe? Door een intensieve relatie met u op te bouwen, waarin wij onze toegevoegde waarde maximaal kunnen laten zien. Elke klant is voor ons uniek, met zijn eigen behoeften en wensen.

Een Flexyz-oplossing combineert de voordelen van maatwerk op basis van opensource-software met innovatieve servertechnologie en clouddiensten. Prestaties, compatibiliteit, betrouwbaarheid en schaalbaarheid. Precies waar het u om gaat.

Maatwerk software

Flexyz biedt flexibele softwareoplossingen zonder de bekende ‘nadelen’ van maatwerk! Vanuit de vestigingen in Harderwijk en Zwolle ontwikkelt een team van professionals oplossingen die optimale ondersteuning van dynamische bedrijfsprocessen mogelijk maken. Want bedrijven en werkwijzen veranderen. 

Een ander besturingssysteem? Of hardware? Uw Flexyz maatwerkproduct is er klaar voor. Want een dynamische oplossing vraagt ook om een dynamische fundatie. Dit realiseren wij door innovatieve technologie en de kennis van onze partners te gebruiken. Onze applicaties maken gebruik van open standaarden en zijn klaar voor 'de Cloud'.

Als totaalleverancier adviseert Flexyz u graag over de beste hardwareoplossingen voor uw bedrijf. De software en hardware worden op elkaar afgestemd, zodat de perfecte werksituatie wordt gecreëerd. Zo kunnen uw bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd!

Serveroplossingen

Als IBM Advanced Business Partner voldoen wij aan uw serverwensen. Flexibel, betrouwbaar en kostenefficiënt.

IBM is marktleider in servertechnologie. Linux on Power is een kostenefficiënt, krachtige maar bovenal zeer betrouwbare oplossing. Innovatie, grotere capaciteit in compacte servers, minder beheer en overhead. Een goed alternatief voor x86 en beter schaalbaar.

De nieuwe IBM-lijn Pure zorgt voor een drastische verandering van de IT-levenscyclus: een geïntegreerde cloud-infrastructuur, een platform voor, op transactie gerichte web- en database-applicaties (fysiek of in de cloud), of een systeem geoptimaliseerd voor (big) dataservices.

Netwerk-infrastructuur

Wij ontsluiten uw organisatie met een innovatief, schaalbaar en goed beveiligd netwerk. Uniformiteit van prestaties, rimpelloos dataverkeer, optimale veiligheid. Dat biedt Flexyz met de netwerk-infrastructuur van Juniper Networks.

Van routing en switching tot firewall/IPS en SSL VPN, wij installeren en onderhouden het voor u. Zodat uw servers naadloos met elkaar communiceren en uw mensen onderweg of thuis snel en veilig kunnen werken. Deze Flexyz-oplossingen zijn centraal te configureren en te beheren vanuit één managementtool.

Ook het uitbesteden van uw complete netwerk-infrastructuur (Infrastructure as a Service, IaaS) is mogelijk bij Flexyz.