Onze klanten

Gedreven organisaties, doorlopend opzoek naar nieuwe kansen, dat zijn de klanten van Flexyz. 

KwikFit Nederland

Al meer dan 15 jaar kiest KwikFit voor Flexyz als haar IT-partner. In deze rol streeft Flexyz ernaar de IT-omgeving van KwikFit in het juiste tempo te innoveren en mee te laten groeien met haar ambitieniveau. In de KwikFit praktijkcase vertelt Pieter Stade, Manager IT Development KwikFit Nederland, hoe wij onder andere zijn afdeling hierbij ondersteunen.

Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO)

In opdracht van RVO ontvangt, digitaliseert en verwerkt Flexyz -in samenwerking met haar partner BancTec- o.a. archieven en binnenkomende post, zoals subsidieaanvragen van agrariërs. 

Het hart van dit proces is het door Flexyz ontwikkelde scan- en verwerkingsplatform ScanMaster. Scanmaster is voor RVO ontwikkelt om in hoog tempo en met een grote nauwkeurigheid (handgeschreven) documenten te digitaliseren, te herkennen en door te leveren naar de verschillende systemen van RVO. Doorgaans binnen één werkdag.

Foutloos werken is hierbij van groot belang. Een onjuist herkend karakter kan immers leiden tot een verkeerde digitale bezorging of uitbetaling van subsidie. Middels ScanMaster is het gehele proces geborgd. Tevens is de operatie ISO 27001 en 9001 gecertificeerd.

Geïnteresseerd in onze digitaliseringsoplossing? Op aanvraag verzorgt Flexyz rondleidingen door haar proces. Neem hiervoor contact op via ons contactformulier.

Torsit Hijsinstallaties

Torsit Hijsinstallaties klant van het eerste uur. Torsit is sinds de jaren 80 een vertrouwde naam op het gebied van hijsen en heffen. Torsit maakt gebruik van een breed scala aan Flexyz-diensten, waaronder hosting, onsite-support, security maar ook van de ontwikkeling van maatwerksoftware.

Een voorbeeld van door Flexyz ontwikkelde software wordt gegeven door Arthur Stam, teamleider bedrijfsbureau. In de Torsit praktijkcase vertelt Arthur hoe hij samen met Flexyz tot een softwareoplossing is gekomen die Torsit en haar klanten dagelijks toegevoegde waarde bieden.

Brezan Automaterialen

Brezan Automaterialen zorgt voor de juiste onderdelen, op de juiste tijd en op de juiste plaats. Maar dat niet alleen. Brezan is doorontwikkeld tot een leverancier met een totaaloplossing voor o.a. de vrije garagisten, merkdealers, autohandelaren, fast-fitters, fleetowners en carrosseriebedrijven. Naast een uitgekiend assortiment van beschikbare auto-onderdelen, ondersteunt Brezan het autobedrijf ook met technische data en support.

Ticketcounter

Ticketcounter is marktleider op het gebied van e-ticketoplossingen. Ticketcounter opent letterlijk deuren van attractieparken, dierentuinen en andere vormen van dagrecreatie.

Een goed georganiseerde bezoekersstroom is maatwerk. Ticketcounter verzorgt e-ticketoplossingen, toegangscontrole en alles wat daar tussen zit op het gebied van hardware, software en service.