Case Kwikfit.jpg
Case: een dynamische applicatieomgeving

KwikFit heeft al meer dan 15 jaar een partnerschap met Flexyz, dat alle maatwerk-software heeft ontwikkeld voor KwikFit en die zodanig heeft ontworpen dat alles goed met elkaar communiceert. Het gaat om de (in 2012 drastisch vernieuwde) website-omgeving en de bedrijfsapplicaties in de filialen.

Pieter Stade, manager IT development van KwikFit Nederland: “De automotivebranche was (en is) op onderdelen nog niet zover geëvolueerd dat wij zonder maatwerk onze visie konden realiseren. Flexyz kent ons bedrijf door en door en weet wat wij bedoelen en nodig hebben. De afgelopen tijd is intensief samengewerkt op onze nieuwe dienst Merkbeurt, een onderhoudsbeurt voor merkauto’s. Flexyz heeft een softwarepakket ontwikkeld en geïmplementeerd inclusief het ontsluiten van de gegevens voor onze filialen.”

Flexyz helpt KwikFit ook met zaken als netwerkinfrastructuur, beheer en hosting. Stade is erg tevreden over het meedenken en meewerken van Flexyz. “Vaak hebben zij ook de rol van adviseur, bijvoorbeeld omdat het strikt genomen niet iets voor hun is wat wij vragen. Maar ook dan denken zij graag constructief en oplossingsgericht met ons mee. Ja, Flexyz is echt onze volwaardige IT-partner.”

 

 

Product Management Tool

Voor Made51, een uniek project van de UNHCR, heeft Flexyz samen met een aantal Windesheim studenten een webapplicatie gebouwd. Een product management tool die zorgt voor gestructureerde communicatie.
 

Lees meer

Stroomlijnen werkprocessen

Onze klant, de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland, was op zoek naar een oplossing voor het stroomlijnen van haar 'losse eindjes', met als doel zo gestructureerd en digitaal mogelijk te werken.


Lees meer