Technologie partners

Flexyz kiest voor technologie partners met kwalitatief hoogwaardige producten en een duidelijk onderscheidend vermogen.

Lenovo

In de datacenterproducten van Lenovo staat innovatie centraal, zodat u kunt beschikken over de meest betrouwbare servers ter wereld. Downtime kost immers geld, daarom kiest Flexyz voor de meest betrouwbare servers op de markt. 

De x86-servers van Lenovo behalen de hoogste uptime/beschikbaarheid van alle Intel x86-systemen. Kiest u voor onze IT-oplossingen in- of exclusief hardware, de serveroplossingen van Lenovo blijven de beste keus. De x86-systemen voldoen namelijk aan de voortdurend veranderende behoefte van bedrijven op het gebied van hardwarekwaliteit, betrouwbaarheid, prestaties en efficiëntie, om de totale (eigendoms)kosten te verlagen. 

Op het gebied van maximale datacenter-uptime troeven Lenovo-servers de concurrentie af met superieure uptime en innovatieve functies voor een hoge beschikbaarheid. 

Meer weten? Neem contact met ons op.

Juniper Networks

Weten waarom wij kiezen voor Juniper Networks?

Juniper Networks is fabrikant van high-end routing- en security-oplossingen, die met name op hun plaats zijn in omgevingen waar veel van het netwerk geëist wordt, zoals hoge bandbreedtes en hoge beschikbaarheid. Een Juniper Networks-infrastructuur creëert een beschikbare en veilige omgeving die bedrijven in staat stelt sneller en effectief diensten en applicaties te implementeren. De producten en technologieën van Juniper Networks runnen 's werelds grootste en meest veeleisende internationale netwerken. Met apparatuur van Juniper Networks zijn bedrijven in staat de gecompliceerde netwerken van weleer om te bouwen tot open en flexibele netwerken met een hoge performance.

Meer weten? Neem contact met ons op.

IBM

Onze partner op het gebied van server hardware

Vanaf het eerste begin van Flexyz zijn we partner van IBM (inmiddels Advanced Business Partner). Een mooi bedrijf. En niet alleen omdat IBM ooit de allereerste personal computer bouwde. Vandaag de dag bevindt deze onderneming zich nog steeds in de voorhoede van de informatietechnologie. IBM is de grootste IT-dienstverlener ter wereld. Flexyz gebruikt hun state-of-the-art hardware, software en bijzondere expertise voor uw systemen. Onze softwareoplossingen werken optimaal op IBM-hardware, zoals de Linux on Power- en de Pure-systemen.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Pulse Secure

Waarom kiest Flexyz voor Pulse Secure?

De IT-oplossingen die Flexyz voor haar klanten ontwikkelt en beheert moeten, bijna vanzelfsprekend, ook buiten het kantoornetwerk toegankelijk zijn. Het verlenen van deze toegang aan het groeiend aantal remote en mobiel werkende medewerkers, bring your own devices, wet- en regelgeving en beveiligingseisen, maakt het effectief beheren hiervan tot een uitdaging. 

Daarnaast vraagt de gebruiker om een verbinding die vooral gebruiksvriendelijk is en werkt op al haar aanwezige apparaten en besturingsprogramma's. 

Pulse Secure snapt deze uitdagingen als geen ander en levert met haar producten gemak voor de gebruikers en security voor de IT-beheerder.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Exela Technologies

Partner van Flexyz op het gebied van kennismanagement en documentverwerking

In elk project met een centrale plaats voor documentverwerking én kennismanagement werkt Flexyz samen met vaste partner Exela Technologies (voorheen BancTec). Exela Technologies is sinds 2014 onderdeel van SourceHOV. Deze Amerikaanse onderneming is wereldmarktleider in onder andere image-systeemintegratie voor het vastleggen, verwerken en archiveren van papieren en elektronische formulieren. Hun innovatieve mix van oplossingen vergemakkelijkt de automatisering én de outsourcing van complexe, data-intensieve bedrijfsprocessen. Exela Technologies werkt onder meer voor financiële dienstverleners, telecombedrijven en zorginstellingen.

Meer weten? Neem contact met ons op.