Herkenbaar?

Sommige werkzaamheden kosten relatief veel tijd (te veel tijd?) omdat juist deze taken buiten de geautomatiseerde processen vallen. CaseDriver lost dit op. 

Wat doet CaseDriver?

CaseDriver bundelt en organiseert werkzaamheden op zo'n manier dat alle informatie en communicatie over bijvoorbeeld klantvragen, inclusief notities, altijd centraal beschikbaar is. Medewerkers en afdelingen kunnen hierdoor beter en efficiënter samenwerken en zijn niet afhankelijk van de aanwezigheid van specifieke collega's. 

Digitaal 'vangnet'

Werkzaamheden die niet direct tot de kerntaken van een organisatie behoren, zijn vaak niet goed op elkaar afgestemd en geautomatiseerd. Deze werkzaamheden kosten daarom ongemerkt veel tijd.

Denk aan:

► het beantwoorden van vragen van klanten

► communicatie over offertes

► het afhandelen van facilitaire zaken (contact met leveranciers)

► projecten (bvb organisatie open dag)  

Met de webapplicatie CaseDriver kan de communcatie en informatie over dergelijke werkzaamheden eenvoudig worden gebundeld en georganiseerd;  een' digitaal vangnet'. 

de voordelen op een rij

• Door de open structuur zijn cases, indien gewenst, inzichtelijk voor teamleden en/of andere afdelingen én gemakkelijk over te dragen met volledig behoud van context en historie.

• Ligt een case even stil? Met de status Parkeren of Wacht op antwoord blijft de case tijdelijk verborgen en verschijnt op het gewenste moment. 

• De rechten voor gebruikers van CaseDriver zijn individueel in te stellen. Beperk bijvoorbeeld de rechten voor het kunnen verwijderen van cases.

• Het is mogelijk om persoonsgegevens eenvoudig te anonimiseren. CaseDriver is daarmee de perfecte aanvulling op uw maatregelen in het kader van de privacywetgeving (GDPR).

• Een duidelijk beeld van de werkvoorraad zorgt voor rust bij medewerkers, afdelingen en management. 

Meer weten?

Wil je meer weten over CaseDriver en bijvoorbeeld de integratie met eigen systemen? Maak maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een korte demo. Neem telefonisch contact met ons op via: 088-0353999 of vul het contactformulier in. Wij komen graag langs! 

Neem contact op