Flexyz

Wij zijn probleemoplossers

Voor jouw organsiatie.

Welkom bij Flexyz! Al ruim 15 jaar zijn wij uw betrouwbare partner in het ontwikkelen van op maat gemaakte IT-oplossingen. Wij geloven in het creëren van software die niet alleen innovatief is, maar ook naadloos aansluit bij uw unieke bedrijfsprocessen.

Langetermijn samenwerkingen

Met onze klanten

Innovatie staat centraal in alles wat we doen. Maar wat ons écht onderscheidt, is onze toewijding aan een persoonlijke aanpak. We investeren in langetermijnrelaties met onze klanten, omdat we geloven dat dit de sleutel is tot het creëren van oplossingen die niet alleen effectief zijn, maar ook duurzaam.
Remote werken IT oplossingen Flexyz

Verhalen van anderen

ervaringen van anderen

Pieter Stade, manager IT development van KwikFit Nederland: “De automotivebranche was (en is) op onderdelen nog niet zover geëvolueerd dat wij zonder maatwerk onze visie konden realiseren. Flexyz kent ons bedrijf door en door en weet wat wij bedoelen en nodig hebben. Ja, Flexyz is echt onze volwaardige IT-partner.”

Pieter Stade
Manager IT Kwik-Fit

CaseDriver is een geweldig systeem. Alle informatie en communicatie (e-mails of telefoontjes) over een vraag of klacht van een klant (particulier en zakelijk) is centraal gebundeld. Ook is het makkelijk om elkaars zaken/werk in te zien of van een opmerking te voorzien. En bovendien erg makkelijk om mee te werken! CaseDriver is de fundering waarop je kunt bouwen.
Dennis van den Brink 
Manager Klantenservice Kwik-Fit
We timmeren als gemeente aan de weg om te ontdekken wat techniek ons oplevert. Ik ben blij dat Flexyz laagdrempelige oplossingen biedt om dat mogelijk te maken.

Koen Broumels

Adviseur informatiemanagement 

Gemeente Sittard-Geleen

Onze werkwijze

Laat organisaties groeien

Maatwerk IT-oplossingen die precies doen wat jij wil. Jouw uitdaging is onze passie. Met meer dan twee decennia aan ervaring in maatwerkoplossingen, zijn wij niet zomaar een IT-bedrijf; wij zijn jóuw probleemoplossers en software-partners. Bij ons staat jouw uitdaging centraal. Wij houden van uitdagingen en duiken met enthousiasme in elk project, hoe complex ook.

Flexyz hoofdkantoor Harderwijk IT bedrijf
Probleemoplossers in software en hardware

Goede doelen

Een steentje bijdragen​

Als bedrijf sta je middenin de maatschappij. Ook als IT-bedrijf kun je een steentje bijdragen aan de gemeenschap. Daarom steunen wij bijzondere initiatieven en goede doelen, zoals:

  • Beat Batten
  • Het Vergeten Kind
  • Alpe d’HuZes deelnames

ISO 9001 en ISO 27001

gecertificeerd

Bij Flexyz zijn we trots op onze expertise in het ontwikkelen en onderhouden van maatwerkoplossingen. We combineren software, hardware, netwerk- en cloudfunctionaliteiten om uw digitale behoeften te vervullen. Dit omvat ook het beheren en hosten van deze oplossingen en het uitvoeren van digitaliseringsprojecten voor onze klanten.

Onze ISO 27001:2013 certificering bevestigt onze toewijding aan de hoogste standaarden van informatiebeveiliging. Dit houdt in dat we ons inzetten voor het beschermen van de beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit van zowel onze eigen informatiesystemen als die van onze klanten.

Onze beveiligings- en kwaliteitsmaatregelen worden regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke instanties. Dit zorgt ervoor dat we altijd de beste bescherming bieden tegen risico’s en dat we onze eigen hoge normen naleven. Deze controles omvatten onze activiteiten in Harderwijk.

Jaarlijkse audits maken onze sterke punten zichtbaar:

  • Ons management is zeer betrokken bij kwaliteit en informatiebeveiliging.
  • We maken gebruik van geavanceerde software voor continue monitoring van onze dienstverlening.
  • We zijn innovatief in het ontwikkelen van geautomatiseerde oplossingen.
  • Onze processen voor digitaliseringsoperaties zijn zorgvuldig opgezet en garanderen kwaliteit bij elke stap.
ManagementsysteemCertificatie.ISO9001
ManagementsysteemCertificatie.IS0_IEC27001

Vacatures

Kom ook werken bij flexyz

Netwerk specialist

Harderwijk
32 – 40 uur
Medewerker servicedesk
Harderwijk
32 – 40 uur
(Afstudeer)stage
Harderwijk
32 – 40 uur
Werken bij Flexyz IT bedrijf voor probleemoplossers
Probleemoplossers in software en hardware
Flexyz hoofdkantoor Harderwijk IT bedrijf
Nieuwe software op maat past bij ieder bedrijf

Benieuwd naar hoe we jouw it-uitdaging gaan oplossen?

Flexyz software contact opnemen