Flexyz

Onze diensten

Zó lossen we jouw IT-problemen op

We ontwikkelen software bij Flexyz, maar wat we echt doen, is complexe vraagstukken oplossen. Onze diensten zijn speciaal ingericht om dit te bereiken.
IT diensten uitbesteden

Diensten overzicht

Bekijk onze IT-oplossingen

Maatwerk software

Flexyz specialiseert zich in flexibele, op maat gemaakte software zonder de gebruikelijke nadelen, ondersteund door innovatieve technologie en klaar voor diverse systemen en de cloud.

Serveroplossingen

Flexyz, in samenwerking met IBM, levert serveroplossingen die flexibel, betrouwbaar en kostenefficiënt zijn.

Flexyz Local Cloud

Flexyz’s Local Cloud-oplossing biedt de flexibiliteit en kostenefficiëntie van cloudcomputing, gecombineerd met de veiligheid en betrouwbaarheid van een on-premise infrastructuur.

Netwerk-infrastructuur

Flexyz biedt met Juniper Networks een netwerk-infrastructuur die innovatief, schaalbaar en veilig is, voor naadloze communicatie en optimale prestaties, met centraal beheer en de optie voor IaaS.

Full-service hosting

Flexyz verzorgt full-service hosting met geavanceerde en veilige datacenters, inclusief hosting, updates, back-ups en proactieve monitoring. Volledig ISO 27001 gecertificeerd.

Remote Werken

Flexyz’s Remote Werken biedt veilige, kostenefficiënte oplossingen om overal in te loggen op het bedrijfsnetwerk of jouw virtuele pc, met volledige flexibiliteit en controle.

Doorman

Doorman maakt het mogelijk om bestanden veilig van het ene netwerk naar het andere netwerk te verplaatsen zonder onderlinge zichtbaarheid.

Spam filtering

Flexyz’s spamfilter houdt ongewenste e-mails weg, beschermt tegen bedreigingen en voorkomt blacklisting met zijn geavanceerde, volledig beheerde systeem.

CaseDriver

Het zaakmanagementsysteem CaseDriver brengt alle communicatie binnen en buiten je organisatie samen op één plek, waardoor gesprekken snel en eenvoudig verlopen.

Smart City IoT

Slimmer en duurzamer (samen)werken in de buitenruimte. Dit realiseren we door gebruik te maken van sensoren, gekoppeld aan onze applicatie IoT- Connect.

Benieuwd naar hoe we jouw IT-uitdaging gaan oplossen?

Flexyz software contact opnemen