Flexyz

CaseDriver oplossing

Structureer communicatiestromen, werkzaamheden en processen​

CaseDriver is een gebruiksvriendelijke webapplicatie die alle communicatie binnen en buiten je organisatie op één plek samenbrengt, waardoor gesprekken snel en eenvoudig verlopen.

 

Met Casedriver structureren we de communicatiestromen, werkzaamheden, processen met en voor de relaties van jouw organisatie. Rust, overzicht en structuur creëren binnen jouw team is hierbij ons doel. Want elke dag een lege inbox waarbij lopende zaken veelal automatisch gemanaged worden, zorgt voor soepele interne processen en een optimale klantervaring.

CaseDriver IT oplossing
CaseDriver is de fundering waarop je kunt bouwen!

“CaseDriver is een geweldig systeem. Alle informatie en communicatie (e-mails of telefoontjes) over een vraag of klacht van een klant (particulier en zakelijk) is centraal gebundeld. Ook is het makkelijk om elkaars zaken/werk in te zien of van een opmerking te voorzien. En bovendien erg makkelijk om mee te werken!”

Ontwerp zonder titel (13)
Het team heeft nu een beter overzicht.
“Het team heeft nu een beter overzicht en weet wat er op een bepaalde dag gedaan moet worden. Dit geeft aan het einde van de dag een gevoel van voldoening, in de wetenschap dat de belangrijke taken zijn afgerond en er niets vergeten wordt.”
Ontwerp zonder titel (12)

Vlotte communicatie

Snel en gemakkelijk via CaseDriver​

Eén webapplicatie voor het centraal bundelen van interne en externe communicatie. Communicatie verloopt snel en gemakkelijk via CaseDriver. Het uitgangspunt van CaseDriver is dan ook kwaliteit en continuïteit.
Interne en externe communicatie oplossing IT CaseDriver
e-mail tool IT oplossing voor mailing bedrijven

Voordelen CaseDriver

Krijg grip op je e-mail​

  • Een nieuwe vraag, opdracht of taak? CaseDriver creëert een case en voegt gerelateerde communicatie en informatie hier automatisch aan toe.
  • Kun je even niet verder met een case, parkeer deze dan tot een bepaald moment óf totdat er nieuwe input binnenkomt.
  • Door de open structuur zijn cases inzichtelijk voor teams of andere afdelingen. Draag een case over aan een collega met volledig behoud van bijlages, context en historie.
  • Een duidelijk beeld van de werkvoorraad zorgt voor rust bij medewerkers.

Benieuwd naar hoe we jouw uitdaging gaan oplossen met onze CaseDriver oplossing?

Flexyz software contact opnemen